fopolis.com

Projektovanje Investiranje Izgradnja Tehnički nadzor Software City Invest - projektovanje, investiranje i izgradnja - SIG software Architecture Urban Planning Interior Design Consultations Strategic Marketing Fopolis s.r.o. Cernomorska 235/5 10100 Prague 10 Czech Republic t: +420 775 379 556 e: [email protected] Fopolis studio d.o.o Svetozara Radića 4 11000 Belgrade Serbia tel./fax: +381 11 4085499 e: [email protected] Vojislav Petrović dipl.ing.arh General Manager tel./fax: +381 11 4085499 mob.: +381 61 60 44446 mob.: +420 775 379 556 e-mail: [email protected]

研究人員提取威而鋼藥物成分進行研究

所有威而鋼數據分為三大類:患有勃起障礙ED的青少年、父母和醫療保健專業人員。一名研究人員(ME)提取了威而鋼使用數據,第二名研究人員(BvG)審查了所有研究的數據.

在組織這些數據之後,可以得出醫療保健環境中性健康溝通的決定因素的結論。威而鋼有效治療勃起障礙。威而鋼哪裡買

O nama

Na različitim lokacijama dve sestre kompanije nude pun spektar različitih usluga u oblasti projektovanja, izgradnje i investiranja.

Preduzeće CITY INVEST d.o.o. osnovano je 2007. godine u Beogradu i bazično se bavi investicijama u građevinarstvu, projektovanjem stambeno-poslovnih objekata i enterijera, vođenjem investicionih projekata i tehničkim stručnim nadzorom nad izvođenjem objekata.

Investiranje i gradnja objekata vezana sa stručnom osposobljenošću i dugogodišnjim iskustvom omogućava nam da gradimo za tržište stambene objekte visokog kvaliteta, velikih estetskih i fukconalnih dometa , o čemu svedoče i brojne osvojene nagrade iz oblasti projektovanja.

Preduzeće FOPOLIS s.r.o. osnovano je 2005. u Pragu i bazično se bavi:

  • projektovanjem stambenih i poslovnih objekata i enterijera,
  • urbanim planiranjem,
  • studijama izvodljivosti  i finansijskim studijama u oblasti gradjevinarstva.

Naše preduzeće pruža i usluge izrade trodimenzionalnih kompjuterskih animacija. O našem veoma aktivnom prisustvu na češkom zahtevnom tržištu svedoče brojni izvedeni projekti.

Kroz dve kompanije sa objedinjenim delovanjem otvara nam se mogućnost da u razmeni ideja i stavova obezbedimo integrisan dizajn pod jednim krovom koji rezultira zadovoljnim klijentima. Naše kompanije nastoje da dignu vrednost projekata kroz kreativnost, inovativnost i fleksibilnost, stalnim uskladjivanjem sa ciljevima klijenata.

Referenc lista Bonitetna Ocena

INVESTIRANJE

Investiranjem u gradjevinarstvu bavimo se od 2000. godine i iza nas je širok spektar izvedenih objekata, uglavnom stambeno-poslovne namene. Izgradnja stambenog i poslovnog prostora za tržište je u našem fokusu poslovanja. Akcenat stavljamo na kvalitet i vizuelno visoko rangiran izgled objekata, na šta smo jako ponosni.

TEHNIČKI NADZOR

Usluge tehničkog nadzora za investitore vršimo dugi niz godina. Tehničkim nadzorom zaokružujemo kompletnu uslugu i mogućnost da jedan projekat ispratimo od početka do kraja sa garantovanim kvalitetom.

PROJEKTOVANJE

Bavimo se projektovanjem svih vrsta objekata i posedujemo dugogodišnje iskustvo u projektovanju kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Osvojene nagrade svedoče o našim dostignućima. Bavimo se pretežno projektovanjem stambeno-poslovnih objekata,trgovinskih, industrijskih objekata, kao i projektovanjem enterijera.